Alan palvelut rappusiivouksesta yrityssiivoukseen

MK-Clean Service Oy tarjoaa alan palvelut laidasta laitaan, mutta porras- ja rappusiivoukset ovat varsinaista erikoisalaamme. Niiden lisäksi saat meiltä myös paljon muuta, eli jatkahan lukemista.

Palvelumme

Tarjoamme asiakkaillemme porras- ja rappusiivoukset sekä lattioiden peruspesut ja vahaukset. Lisäksi suoritamme yrityssiivoukset sekä teemme toimisto- ja liiketilojen siivouksia. Saat meiltä myös ikkunanpesua joko osana muuta siivousta tai omana erillispalvelunaan, juuri omien tarpeidesi mukaan.

Yllä mainittujen palveluiden ohella ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa ripeästi myös perinpohjaiset suursiivoukset, joiden jäljiltä tilasi jäävät suorastaan hohkaamaan puhtautta ja raikkautta. Tarvittaessa muuttosiivouksiakin on saatavilla.

MK-Clean Service Oy huolehtii niin ikään remonttien ja vesivahinkojen jälkisiivouksista. Ja mikäli seiniinne on ilmestynyt ikäviä töherryksiä, löytyy meiltä keinot graffitien poistoon.

Yhteys

Olipa tarpeen sitten rappusiivous tai kattavampi yrityssiivous, MK-Clean Service Oy on luotettava valinta huolehtimaan siivouksen kuin siivouksen suorittamisesta.

Ammattitaitoinen, osaava ja iloinen henkilökuntamme jättää paikat siistiin kuntoon. Älä siis suotta emmi vaan ota rohkeasti yhteyttä vaikka heti!

"Minäkin kuulun Roska päivässä liikkeeseen!
Tule sinäkin mukaan roska päivässä liikkeeseen! 
Kutsun Sinut omalta osaltasi tekemään hyvää luonnon ja maapallomme hyväksi!
"


terv. Mirjam 😊